Carte de oaspeți

scrieți un mesaj
Emilia Bura 2019-03-05

Avem cel putin doua arii protejate pe teritoriul comunei noastre, 2 km patrati in Rosci 0275 Barsau Somcuta si 68 ha in Rezervatia naturala Padurea Runc. Va rog sa le notati plus izvoarele cu apa termala. Dezbaterile publice cand le organizati?

Mureșan Daniel 2019-02-16

Buna seara domnule primar Ioan Stegeran , aș avea o rugăminte la dumneavoastră în legătură cu planul urbanistic care se desfășoară la Fărcașa.Am vrea să știm dacă au ajuns cu măsurătorile și la noi la locuința și dacă se poate face ceva? Vă mulțumesc

Emilia Bura 2018-12-26

Cf Ordonanța de urgență nr. 74/2018 incepand de la 1 ianuarie avem datoria si dreptul sa platim dupa cantitatea deseuri aruncate De ce nu avem infrastructura sa selectam in trei deseurile ?? Reciclabile, compostabile si sa platim doar ridicarea rezidualelor??? De ce zac containerele de cativa ani pe stadionul Tamaia in loc sa fie folosite ?? 

Bran Maria 2018-10-05

Va multumesc si va respect domnule primar sinteti un om deosebit domnul sa va ocroteasca asa cum aveti si dumneavoastra grija de noi oameni batrini.Va multumesc Bran Maria

Ion Pop 2018-06-10

Farcasa e o comuna etalon pentru Maramures. Se vede in ea implicarea domnului primar precum si a consiliului local. Pe aceasta cale va felicit pentru realizari si va doresc doar succes in continuare. https://cazaremm.ro

Sabou Simona 2017-12-18

Doresc sa mulțumesc din tot sufletul echipei de pe ambulanta din comuna d-voastra care a fost solicitată azidimineața pentru tatăl meu Sabou Lazar din Ariniș.Sa îi felicit pentru profesionalism, seriozitate, dedicație, dăruire și empatie.Sunteți minunați! Mă bucur mult ca exista oameni așa minunați ca voi. Va doresc multa sănătate ,putere de munca și Sărbători fericite alături de cei dragi !

Chiș 2017-11-05

D-le primar, Am fost azi la un meci de fotbal pe stadion în Tămaia si vreau să vă spun că m-am ingrozit de ce pot sa strige unii indivizi care vin la meciuri.Am mai fost si la alte meciuri si cam aceeasi 2-3 derbedei vin sa-si verse frustrarile in public pe stadion. Am nepoti si vreau sa-i aduc la meci dar mi-e rusine de injuraturile si vorbele murdare pe care le scot acei indivizi din Farcasa.Mai nou vad că mai este si unul din Buzesti foarte revoltat. Exista Politie locala,exista atata politie in comuna, nu pot sa vina sa asiste si ei la meciuri si sa le atraga atentia sa se comporte civilizat? Dupa un avertisment sa urmeze amenzi usturatyoare sau interzicerea pe stadion si garantez ca n-o sa mai injure.Mai mare rusinea pentru cei care ne viziteaza.O comuna cu atatea realizari frumoase sa se lase murdarita de niste dobitoci carora le liseste cel mai elementar bun simt.Va rugam sa faceti ceva in acest sens! Multumesc, Chis

Bran Maria 2017-11-02

Multumesc primariei si domnului primar pentru ajutorul acordat . Cu respect Bran Maria

Onea Vasile 2017-07-13

Domnule primar, am dori ca pe langă containerile pentru peturi să se mai pună si niste containere în care să putem arunca sticla. Foarte multi locuitori din comuna si-au schimbat geamurile la case renuntand la gamurile de lemn si isi pun termopane.Rezulta o mare cantitate de sticla de geam cu care nu avem ce face.Trebuie neaparat puse niste containere unde sa o depozitam iar sticla poate fi reciclata.Va multumesc și vă urez spor la treabă si binecuvantari nenumarate!

Nicu O. 2017-05-25

Buna seara d-le primar.Va rog sa sesizati pe cei de la Electtrica să vina sa taie crengile unor copaci care ating firele de curent. Pe strada Independentei,in dreptul casei lui Sas Elisabeta(Beji) este un copac a carui crengi au crescut printre firele de curent si la fiecare vint un pic mai puternic firele se ating si iese numai foc.Este pericol de incendiu sau de rupere a firelor si electrocutare.Va rog sa faceti ceva.Multumesc.

Marcel Pop 2017-03-12

Bună ziua, Domnule primar, spre deosebire de alte localități locuitorii comunei Fărcașa pot să scape de obiectele din material plastic(peturi,ambalaje,pungi etc) depunându-le în containere special amenajate.Si,am observat că mulți cetățeni le folosesc.Dar am văzut ca atunci când vine mașina să ridice gunoiul sunt prin tomberoane sau chiar în saci de plastic o multime de peturi si plastice pe care cei de la salubritate le aruncă laolaltă cu gunoiul menajer.Cred că ar trebui interzis operatorilor să le ridice.Să le lase acolo până lumea se va învăța să le ducă la container. In altă ordine de idei, mulți dintre locuitorii comunei avem destule deseuri din sticlă pe care nu avem unde să le aruncăm, de aceea vă sugerez să puneți și câteva tomberoane în care oamenii să arunce deseurile din sticlă(butelii nereciclabile,sticlă de geam etc).

Duma Gheorghe 2016-12-02

Felicitari domnului primar si administartiei locale a comunei Farcasa pentru modul cu rezolva problema deszapezirii. Azi a trebuit sa merg pâna in Baia Sprie iar traseul Farcasa-Baia Sprie l-am facut in peste 2 ore. In Baia MARE si intre Baia Mare si Baia Sprie este un cosmar să circuli cu masina.Strazile sunt necuratate si s-au format gropi sau mormane de zapada incât este aproape imposibil sa circuli si asta in timp ce în comuna Farcasa toate strazile sunt la negru,curatate de zapada. Am auzit utilazele care actionau la curatirea drumurilor inca de la primele ore ale diminetii. Felicitari gospodarilor comunei.

Emil 2016-09-06

Domnule Primar, Bunicul meu si un unchi au fost inmormintati in Farcasa in 1918 cca. Am vazut ceva pze pe FB si mormintul bunicului este darimat. Ce mechanism avem sa repram mormintul? Va multumesc Emil Lax

Raluca 2016-08-07

Domnule primar va rog frumos sa faceți o restricție sau orice sa ne ajutați, cu atatea motoscutere,motociclete,atv-uri, motoare de oferta.....ulița Sarbiului este teroare,toți copii au impresia ca sunt la raliu pe aici sau,ca e teren de joaca pe drumurile astea.Toti sunt minori și pe lângă asta merg foarte tare,sa nu mai zic de gălăgie.Va rog sa luați orice măsură dar,sa ii mai liniștiți cat de cat.Va mulțumim pentru înțelegere.

cetatean al comunei 2016-08-05

va rog pe cei care administreaza reteaua de apa sa dati presiune ca nu este presiune si nu se poate face dus nu cred ca acum este asa seceta ca sa luati presiunea de teama ca se uda gradinile cei ce merg la munca trebuie sa faca dus inainte mai ales ca lucreaza intre oameni . Va rog sa luati masuri .

Chestionare

Cum vi se pare noul site al Primăriei?

Foarte bun

Bun

Necesită îmbunătățiri

Prost

Foarte prost

Votează

Facebook Comuna Farcasa MaramuresScoala "Lucian Blaga" Fărcaşa